Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta ja Mapteam yhdistyvät

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n on allekirjoittanut sopimuksen, jossa se ostaa 100% Oy Mittaustalo Mapteam Mätningshuset Ab:n osakkeista. Mapteam tarjoaa asiakkailleen perinteisiä mittauspalveluita maalla sekä vesistömittauksia, kuten haraus- ja luotauspalveluita. Mapteamin liikevaihto on miljoona euroa ja se työllistää 12 asiantuntijaa. Osana järjestelyä omistajat Jan-Erik Strandberg ja Sem Timmerbacka tulevat myös osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja Mitta-konsernin henkilöstö. He jatkavat myös Mapteamin palveluksessa.

Mitta-konserni, Pohjoismaiden johtava mittausalan konsulttiyritys, on jatkanut voimakasta kasvuaan ja sen liikevaihto oli yli 35 miljoonaa euroa vuonna 2018, missä oli 27% kasvua edellisestä vuodesta. Ruotsin osuus liikevaihdosta oli jo 10 miljoonaa euroa.

Mapteam vahvistaa Mitan resursseja vesistötutkimuksissa, joissa Mitta pyrkii vahvistamaan markkina-asemaansa sekä Ruotsissa että Suomessa. Lisäksi Vaasan alueen mittauspalvelut vahvistuvat merkittävästi mahdollistaen myös asiakkaiden palvelun heidän äidinkielellään ruotsilla.

 ”Mapteam täydentää hienosti Mitan palveluita omalla erikoisosaamisellaan”; sanoo Timo Hyvönen, hallituksen puheenjohtaja, Mitta Oy.

”Näemme paljon mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä nyt kun meillä on myös Mitan resurssit hyödynnettävissä niin Suomessa kuin Ruotsissa"; sanoo Sem Timmerbacka, hallituksen puheenjohtaja, Mapteam.

Lisätietoa antavat

Mitta Oy, hallituksen puheenjohtaja, Timo Hyvönen, puh. +358 400 975 838

 Oy Mittaustalo Mapteam Mätningshuset Ab, hallituksen puheenjohtaja, Sem Timmerbacka, puh. +358 500 369297