Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Asennusliike Lahtinen laajentaa polttonestejärjestelmien asennus- ja huoltoliiketoimintaa

Emmi Rakkola

Asennusliike Lahtinen Oy on 26.4.2019 ostanut koko Suomen Huoltamolaitteet Oy:n osakekannan. Vuonna 1979 perustettu Suomen Huoltamolaitteet Oy asentaa ja huoltaa jakelumittarit sekä rakentaa jakeluasemat koko Suomen alueella. Suomen Huoltamolaitteiden liikevaihto viime tilikaudella oli 1,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 6 henkilöä. Suomen Huoltamolaitteiden toimitusjohtaja Mika Hakkarainen toimii jatkossa Asennusliike Lahtinen Oy:lla laitepäällikkönä ja hänestä tulee kaupan myötä yhtiön osakas.

Suomen Huoltamolaitteet täydentää Asennusliike Lahtisen palvelutarjoamaa etenkin polttonestejärjestelmien laiteasennus- ja huoltoliiketoiminnassa, sekä vahvistaa yhtiön asemaa Suomen johtavana jakeluasemien rakentajana. Konsernin liikevaihto tulee kaupan myötä kasvamaan n. 9,0 miljoonaan euroon.

”Nyt suoritetulla kaupalla vahvistamme yrityksen osaamista ja luomme vahvan pohjan kannattavalle kasvulle. Mikan ja koko Suomen Huoltamolaitteet Oy:n henkilöstön osaaminen on yleisesti tunnustettu ja näin ollen se soveltuukin loistavasti osaksi kehittyvää yritystämme”; toteaa Asennusliike Lahtinen Oy:n toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemi.  

 ”Suomen Huoltamolaitteet Oy:n perustajan jäädessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä, oli yhdistyminen Asennusliike Lahtinen Oy:n kanssa luontevaa. Molemmilla yrityksillä on pitkä historia alan toimijoina. Odotan jo kovasti, että pääsemme Asennusliike Lahtinen Oy:n kanssa kehittämään sekä kasvattamaan laiteasennus ja -huoltoliiketoimintaa”; kertoo Mika Hakkarainen.

Lisätietoa:

Asennusliike Lahtinen Oy, toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemi , puh. 050 5555461

Suomen Huoltamolaitteet Oy, toimitusjohtaja Mika Hakkarainen, puh. 050 3901092