Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

CTS Engtec vahvistaa palveluvalikoimaansa ostamalla Karibun

Emmi Rakkola

CTS Engtec Oy on 28.02.2018 toteutetulla kaupalla ostanut Jyväskyläläisen suunnittelutoimisto Karibu Oy:n liiketoiminnan. Karibu on 30-vuotisen historiansa aikana kerännyt mittavasti kokemusta kone-, LVI- ja teollisuustekniikan alalla. Karibun liikevaihto viime tilikaudella oli 1,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 henkilöä. Karibun omistaja Simo Saarinen on sitoutunut tukemaan yhtiön toimintaa myös jatkossa ja tulee omistajaksi CTS:n emoyhtiöön.

Karibun palvelutarjonta täydentää CTS:n palveluita erityisesti teollisuuden vaativan LVI-suunnittelun ja lujuuslaskennan osalta. Karibun hankinta myös edelleen vahvistaa CTS:n organisaatiota Jyväskylässä, jonka kehittäminen on yksi konsernin painopistealueita. CTS-konsernin liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vuoden 2018 aikana sen liikevaihto nousi 8,2 miljoonasta eurosta 10,0 miljoonaan euroon samalla kuin henkilömäärä kasvoi 90 henkilöstä 140 henkilöön.

”Karibu on pitkän historiansa aikana saavuttanut asiakkaiden luottamuksen ammattitaitoisena toimijana niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa hankkeissa. CTS ja Karibu yhdessä pystyvät jatkossa aiempaa monipuolisemmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin”; toteaa CTS Engtec Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka.

”Pitkän yrittäjäuran jälkeen minulle oli ensiarvoisen tärkeätä löytää uusi omistaja, joka tarjoaa niin työntekijöille kuin asiakkaille saumattoman jatkon. CTS:n kanssa näkemykset Karibun liiketoiminnan kehittämisestä kohtasivat; kertoo Karibu Oy:n toimitusjohtaja Simo Saarinen.

Lisätietoa

CTS Engtec Oy, toimitusjohtaja, Antti Lukka, puh. 040 535 0626

Karibu Oy, toimitusjohtaja, Simo Saarinen, puh. 0400 243 399

CTS Engtec Oy on kansainvälinen suunnittelu-, projektinhoito- ja konsultointiyhtiö, joka tuottaa suunnittelu-, projektinhoito- ja asiantuntijapalveluja energia‑, metsä‑, kaivos‑, metalli-, petrokemian ja kemianteollisuudelle. Palveluihin kuuluvat esisuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, ympäristöteknologia-, projektinhoito- ja ylläpitopalvelut.

Karibu Oy tarjoaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja kone-, LVI- ja teollisuustekniikan alalla. Ydinosaaminen on teollisuuden LVI-ratkaisuissa.