Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Fimpec Oy:n vahva kehitys jatkuu uuden omistuksen tukemana

Emmi Rakkola

Rakennuttamisen ja projektinjohdon asiantuntijayritys Fimpec Oy varmistaa kasvun ja kehityksen jatkumisen uuden omistusratkaisun kautta. Yhtiö on noussut yhdeksi toimialansa johtavista yrityksistä ja näkymät tuleville vuosille ovat hyvät.

Vuonna 2009 perustettu Fimpec Oy on Suomen johtava rakennuttamisen ja projektinjohdon toimija. Määrätietoisen kehittämisen ja toiminnan kasvattamisen ansiosta yhtiö on saavuttanut hyvän markkina-aseman, omaa laajan asiakaskunnan ja tuottaa korkeatasoisia palveluita. Nyt yhtiön perustajat ovat päättäneet hakea yhtiön kehityksen ja kasvun turvaavan omistusratkaisun.

Fimpecin uudeksi omistajaksi tulee suomalainen Smaragdus-konserni. Smaragdus-konsernin omistajina on suomalaisia ammattimaisesti sijoittavia yksityishenkilöitä ja yhtiöitä, joilla on merkittävää osaamista investointiprojekteihin liittyvästä liiketoiminnasta. Smaragdus-konserni on Helmet Capitalin hallinnoima ja sen omistukseen kuuluu myös CTS Engtec-konserni, joka on Suomen johtavia teollisuuden suunnittelupalveluiden toimittajia.

Fimpecin aiemmista omistajista Timo-Pekka Aaltonen, Teppo Grén, Marko Mäkimartti ja Pekka Salomaa jatkavat yhtiön palveluksessa ja merkittävinä uuden konsernin henkilöosakkaina.

Fimpec Oy toimii jatkossakin omana erillisenä yhtiönään ja sen toimitusjohtajana jatkaa Teppo Grén ja hallituksen puheenjohtajana Pekka Salomaa. Omistusmuutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia ja jatkossa Fimpec tulee kasvattamaan henkilöstönsä määrää.

”Fimpecistä on vajaassa kymmenessä vuodessa kasvanut lähes 60 huippuammattilaisen asiantuntijaorganisaatio. Uuden omistusjärjestelyn ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla luomme pohjan Fimpecin entistä laajemmalle palvelutarjonnalle. Yrityksen jatkuvuuden varmistamme laajentamalla omistusta nykyisille avaintoimihenkilöille ja luomalla selkeitä urakehityspolkuja lahjakkaille tulevaisuuden tekijöille. Uuden konsernihallinnon myötä pystymme enemmän panostamaan asiakkaidemme palvelemiseen projektien eri vaiheissa”, kiteyttää Fimpec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Salomaa.

”Fimpec on alansa huippuyhtiö, johon asiakkaat luottavat. Yhtiö on saavuttanut asemansa pitkäjänteisen työn ansiosta ja luonut hyvän pohjan toiminnan kehittämiselle. Fimpecin laaja-alainen ja kattava osaaminen sekä vahvat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet mahdollistavat toiminnan laajentamisen ja uusien palveluiden kehittämisen. Smaragdus-konsernin liikevaihto vuonna 2019 tulee olemaan jo selvästi yli 20 miljoonaa euroa”, toteaa Smaragdus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen.

Fimpecin hyvän kehityksen takana ovat kotimaan vilkas investointimarkkina ja yhtiön laaja sekä korkeatasoinen palveluntarjonta. Fimpec on menestyksekkäästi lisännyt palveluita ja laajentanut toimintaa uusille asiakassektoreille. Yhtiön toiminnan juuret ja henkilöstön erityisosaaminen ovat metsä- ja energiateollisuuden investointiprojekteissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana toimintaa on laajennettu toimitilarakennuttamiseen ja kiinteistökehitykseen sekä infrahankkeiden rakennuttamispalveluihin.

”Menestyksen takeena ovat asiakkaan tavoitteisiin sitoutunut huippuluokan henkilöstö ja pitkälle hiotut Lean-pohjaiseen toimintamalliin perustuvat palvelukonseptit. Näitä asiakkaat arvostavat ja ovat valmiit meiltä tilaamaan”, summaa toimitusjohtaja Teppo Grén.

Lisätietoja antavat:

Teppo Grén

Toimitusjohtaja

Fimpec Oy

teppo.gren@fimpec.fi

Puhelin: 050 526 0441

Pekka Salomaa

Hallituksen puheenjohtaja

Fimpec Oy

pekka.salomaa@fimpec.fi

Puhelin 0400 665 172