Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta vahvistaa asemiaan Tukholman alueella

Emmi Rakkola

Suomen johtavan konsulttiyrityksen Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% 90 Grader Mätteknik Sverige AB:n osakkeista. Hankitun liiketoiminnan liikevaihto on arviolta 18 miljoonaa kruunua 31.8.2018 päättyvällä  tilikaudella ja se työllistää 16 mittauskonsulttia. Osana järjestelyä 90 Graderin omistajat Shamsurhman Mumand, Anton Larsson ja Matusala "Masse" Michael tulevat avainhenkilöiksi Mitan Tukholman liiketoimintaan ja osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja yhtiön henkilöstö.

Mitan liiketoiminta Ruotsissa on kuluvana vuonna jatkanut voimakasta kasvua ja liikevaihdon odotetaan nousevan 100 miljoonaan kruunuun vuonna 2018. Mitta-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 28 miljoonaa euroa.

90 Graderin yrityskauppa on tärkeä askel kohti Mitan vahvempaa läsnäoloa Tukholman alueella. Mitta on nyt tehnyt kahdeksan yritysostoa Ruotsissa ensimmäisen toimintavuoden aikana ja työllistää noin 90 henkilöä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme vahvistua Tukholmassa, ja 90 Graderin ammattitaitoisten mittauskonsulttien avulla meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme enemmän tukea”; – Tomas Knutsson, toimitusjohtaja, Mitta AB.

”Olemme kasvaneet nopeasti ja nyt on aika vahvistaa organisaatiota. Mitalla on toimiva rakenne, joka tukee vahvaa kasvua, ja tuntuu luontevalta jatkaa kasvua yhdessä heidän kanssaan”; – Shamsurhman Mumand, toimitusjohtaja, 90 Grader Mätteknik Sverige AB

Lisätietoa antavat

Mitta AB, toimitusjohtaja, Tomas Knutsson, puh. +46 70 623 70 79

90 Grader Mätteknik Sverige AB, toimitusjohtaja, Shamsurhman Mumand,

puh. +46 07 641 828 29

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälinen mittausalan konsulttiyritys, joka toimii rakennusalan arvoketjussa. Mitta on markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön liiketoiminta-alueet ovat mittaus, geolaboratorio, geotekninen tutkimus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Mitta työllistää lähes 400 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi

90 Grader Mätteknik Sverige AB on korkean osaamisen omaava ruotsalainen mittausalan konsulttiyritys. Vuonna 2016 perustettu yritys työskentelee kaikentyyppisissä mittauksissa, joita esiintyy rakennus- ja laitosrakentamisessa. Yritys toimii ennen kaikkea Tukholman alueella. Yhtiön liikevaihto on 18 miljoonaa kruunua ja sen palveluksessa on 16 mittauskonsulttia. www.90-grader.se