Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Geofix laajentaa Göteborgiin

Emmi Rakkola

Suomen johtavan mittausalan konsulttiyhtiön Mitta Oy:n ruotsalainen tytäryhtiö Geofix Aktiebolag on sopinut ruotsalaisen Thifab Aktiebolagin mittausvälineiden myynti- ja huoltoliiketoiminnan siirtymisestä osaksi Geofixia. Ostettujen liiketoimintojen liikevaihto oli vuonna 2017 2,5 miljoonaa kruunua. Thifabin omistaja ja toimitusjohtaja Dennis Brigghamn jatkaa Geofixin Göteborgin yksikön päällikkönä sekä vastaa mittausvälineiden huoltoliiketoiminnasta koko Ruotsissa. Hän tulee osana järjestelyä myös osakkaaksi Mitan suomalaiseen emoyhtiöön, minkä omistajina on suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital sekä Mitta-konsernin henkilöstö.

Sekä Mitta AB:n että Geofixin liiketoiminta on jatkanut voimakasta kasvua Ruotsissa vuoden 2018 aikana ja niiden yhteenlasketun liikevaihdon ennustetaan nousevan jo 100 miljoonan kruunun tasolle vuonna 2018. Mitta konsernin liikevaihto oli 28 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Liiketoimintojen osto täydentää Geofixin palvelutarjontaa ja samalla Thifabin nykyisille asiakkaille pystytään tarjoamaan entistä kattavampi tuote- ja palveluvalikoima.

”Göteborgin alueella on käynnistymässä useita merkittäviä hankkeita ja vahvempi läsnäolo myymälän ja huollon muodossa tukee hyvin verkkokauppaamme.”; sanoo Tomas Knutsson, toimitusjohtaja Geofix Aktiebolag.

”On hienoa päästä osaksi isompaa yritystä, missä on aistittavissa vahva yrittäjähenki ja tahto kehittää liiketoimintaa”; sanoo Dennis Brigghamn, toimitusjohtaja Thifab Aktiebolag.

Lisätietoa

Geofix Aktiebolag, tj, Tomas Knutsson, tel. +46 70 623 70 79

Thifab Aktiebolag, tj, Dennis Brigghamn, tel. +46 31 25 96 80

Mitta konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittausalan konsulttiyhtiö, joka toimii rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus, geolaboratorio, kairaus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Se työllistää lähes 400 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi

Geofix Aktiebolag on ruotsalainen maanmittausvälineiden ja 3-D koneohjauksen myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys, jolla on oma verkkokauppa ja toimipisteet Linköpingissä, Östersundissa ja Varbergissa.  Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 8 miljoonaa kruunua ja se työllistää 4 työntekijää. www.geofix.se

Thifab Aktiebolag on vuonna 2003 perustettu maanmittausvälineiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Thifabilla on toimipiste ja myymälä Göteborgissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,5 miljoonaa kruunua ja se työllistää 1 työntekijän. www.thifab.com