Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Hovako Oy laajentaa omistuspohjaansa

Emmi Rakkola

Helmet Capitalin kokoama sijoittajaryhmä on yhdessä yhtiön avainhenkilöiden kanssa ostanut Hovako Oy:n, joka on aktiivinen hoivakiinteistöjen suunnittelija ja rakentaja Suomessa. Yhtiön perustaja ja pääomistaja Lauri Vappula jatkaa yhtiön toimitusjohtajana sekä emoyhtiön merkittävänä osakkaana.

Hovako Oy suunnittelee ja rakentaa hoivakoteja hoivaoperaattoreiden tarpeisiin ja hoivarahastojen omistukseen. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Hovakon liiketoiminta on kasvanut tasaisesti viimeiset vuodet ja kannattavuus on pysynyt hyvällä tasolla. Kasvun edellytyksenä on ollut yhtiön kehittämä tehokas rakentamisprosessi ja hoivapaikkojen jatkuvasti kasvava tarve.

”Hovakon kustannustehokkaat toimintaprosessit yhdistettynä korkeaan laatuun ja arkkitehtuuriin tekevät yhtiöstä yhä useammin ensisijaisen vaihtoehdon kasvavilla ja yhä vaativimmilla markkinoilla”, sanoo Sampo Ahonen, partner, Helmet Capital.

”Helmetin mukaantulon myötä pystymme entisestään vahvistamaan markkina-asemaamme ja luomaan tukevan pohjan Hovakon kasvulle”, sanoo Lauri Vappula, toimitusjohtaja, Hovako Oy.

Lisätietoa

Hovako Oy, toimitusjohtaja, Lauri Vappula, puh. +358 40 510 4415

Helmet Capital, partner, Sampo Ahonen, puh. +358 40 520 1090

Hovako Oy on hoivatalojen kiinteistökehitykseen, suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut yhtiö joka on perustettu vuonna 2009. Toimintaa ohjaa asiakkaiden tarpeet, asiantunteva suunnitelutyö, tehokkaat prosessit ja vuosien ammattitaito hoivarakentamisesta. Hovako toimii kattavasti koko Suomessa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2017 Hovakon liikevaihto oli 9,0 miljoonaa euroa.