Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

CTS Engtec Oy laajentaa palveluntarjontaa ostamalla JEEC Oy:n

Emmi Rakkola

CTS Engtec Oy on 26.03.2018 toteutetulla kaupalla ostanut Jyväskyläläisen JEEC Oy:n koko osakekannan. JEEC Oy on Suomen johtavia automaatio- ja sähkötoimialojen suunnittelu- ja konsultointipalvelujen toimittajia. JEEC:in liikevaihto tilikaudella 2017 oli 1,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 17 henkilöä. JEEC:in omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa vastaten automaatiosuunnittelun liiketoiminnasta ja kehittämisestä. JEEC Oy:n omistajat, mukaan lukien hallituksen puheenjohtaja Jarmo Pekkanen ja toimitusjohtaja Pekka Silvennoinen, tulevat omistajiksi CTS:ään.

JEEC:in palvelutarjonta täydentää merkittävästi CTS Engtecin palveluita erityisesti automaatiosuunnittelun osalta. CTS Engtecin ja JEEC:in yhteinen palveluntarjonta kattaa asiakkaiden automaatio- ja sähköinvestointien tarpeet esisuunnittelusta aina käyttöönottoon ja ylläpitoon. JEECin yritysosto on ensimmäinen askel CTS:n palveluiden laajentamisessa ja kotimaan toimipaikkojen lisäämisessä.

”JEEC on toimialansa huippuyhtiöitä ja yhtiön toiminta on ammattitaitoista niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa hankkeissa. CTS ja JEEC muodostavat markkinoille yhtiön joka pystyy vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin entistä paremmin”; toteaa CTS Engtec Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka.

”Jatkamme nykyisten asiakkaiden palvelua sitoutuneesti, kuten aiemminkin. Lisäksi pystymme yhdessä tarjoamaan laajemmat palvelut ja myös kehittämään uusia, laajempia palvelukokonaisuuksia. Tämä varmasti kiinnostaa monia asiakkaitamme. Ja toimipaikkojen lisääntyminen kotimaassa parantaa mahdollisuuksia rekrytoida lisää osaajia kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin.”; Lukka päättää.

”Voimme jatkossa palvella entistä monipuolisemmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme. CTS:ltä löytyy tekijöitä ja asiantuntemusta monelta sektorilta. Uskon, että CTS:n avulla voimme vastata asiakkaidemme meille asettamiin kasvutavoitteisiin.”; Pekkanen toteaa.

Lisätietoa: - CTS Engtec Oy, toimitusjohtaja, Antti Lukka, puh. 040 535 0626

- CTS Engtec Oy, hallituksen puheenjohtaja, Timo Hyvönen, puh. 0400 975 838

- JEEC Oy, hallituksen puheenjohtaja, Jarmo Pekkanen, puh. 045 310 6334

CTS Engtec Oy on kansainvälinen suunnittelu-, projektinhoito- ja konsultointiyhtiö, joka tuottaa suunnittelu-, projektinhoito- ja asiantuntijapalveluja energia-, metsä-, kaivos-, metalli-, petrokemian ja kemianteollisuudelle. Palveluihin kuuluvat esisuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, ympäristöteknologia-, projektinhoito- ja ylläpitopalvelut.

JEEC Oy tarjoaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja automaatio- ja sähkötoimialoilla. Ydinosaaminen on prosessiautomaatiojärjestelmien suunnittelussa ja käyttöönotossa.