Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta ostaa MRM Konsult AB:n Ruotsissa

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% Mark Radon Miljö MRM Konsult AB:n osakkeista. MRM harjoittaa geoteknistä ja ympäristökonsultointia, ja tekee maa- ja kiviaines sekä geoteknisiä laboratoriotutkimuksia. Sen liikevaihto on n. 26 miljoonaa kruunua ja se työllistää 20 asiantuntijaa. Osana järjestelyä MRM:n omistajat Håkan Rosén, Johan Renström ja Nils Sundström tulevat avainhenkilöiksi Mitan liiketoimintaan ja osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja yhtiön henkilöstö.

Mitan liiketoiminta Ruotsissa on kuluvana vuonna jatkanut voimakasta kasvuaan ja liikevaihdon odotetaan nousevan 100 miljoonaan kruunuun vuonna 2018. Mitta-konserni, Pohjoismaiden johtava mittausalan konsulttiyritys, on jatkanut voimakasta kasvuaan ja liikevaihdon odotetaan nousevan yli 35 miljoonaan euroon vuonna 2018.

MRM:n yrityskauppa vahvistaa Mitan resursseja etenkin Pohjois-Ruotsissa ja laajentaa palvelutarjontaa erityisesti geoteknisissä tutkimuksissa ja laboratoriopalveluissa.

”MRM sopii täydellisesti Mittaan, koska meillä on ollut tahto kasvaa pohjoiseen. Samaan aikaan saamme lisää osaamista palveluihin, joiden kysyntä kasvaa nopeasti”; sanoo Tomas Knutsson, toimitusjohtaja, Mitta AB.

”Olemme työskennelleet yhdessä Mitan kanssa eri projekteissa ja oppineet tuntemaan toisemme. Tästä saimme tunteen, että on olemassa erittäin hyviä mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa yhdessä"; sanoo Håkan Rosén, toimitusjohtaja, Mark Radon Miljö MRM Konsult AB.

Lisätietoa antavat:

Mitta AB, toimitusjohtaja, Tomas Knutsson, puh. +46 70 623 70 79

Mark Radon Miljö MRM Konsult AB, toimitusjohtaja, Håkan Rosén,

puh. +46 920 604 72

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälinen mittausalan konsulttiyritys, joka toimii rakennusalan arvoketjussa. Mitta on markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön liiketoiminta-alueet ovat mittaus, geolaboratorio, geotekninen tutkimus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Mitta työllistää n. 430 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi

Mark Radon Miljö MRM Konsult AB on korkean ammattitaidon omaava ruotsalainen konsulttiyritys,. Vuonna 1991 perustettu yritys harjoittaa geoteknistä ja ympäristökonsultointia, ja tekee maa- ja kiviaines sekä geoteknisiä laboratoriotutkimuksia. Yhtiöllä on toimipaikat Luulajassa ja Tukholmassa, ja se tarjoaa myös liikkuvia palveluja. Yhtiön liikevaihto on n. 26 miljoonaa kruunua ja sen palveluksessa on 20 henkilöä. www.mrm.se