Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Asennusliike Lahtinen Oy laajentaa omistuspohjaansa

Emmi Rakkola

Helmet Capitalin kokoama sijoittajaryhmä on yhdessä yhtiön toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemen kanssa ostanut Asennusliike Lahtinen Oy:n, joka on johtava polttonestejakeluasemien rakentamisen erikoisosaaja Suomessa. Yhtiön aiemmista omistajista Asko Lahtinen tulee jatkossa olemaan yhtiössä merkittävä vähemmistöomistaja ja hallituksen jäsen.

Lahtisen asiakaskuntaan kuuluvat kaikki Suomessa toimivat öljy-yhtiöt. Perinteisten rakennustöiden rinnalla tehdään maaperän puhdistustöitä, joita ympäristönsuojelun vaatimuksesta suoritetaan vanhoilla huoltoasematonteilla eri puolilla Suomea.

”Liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksia tarjoavat mm. uudet polttoaineet ja niiden vaatimat saneeraustyöt sekä kiristyvät ympäristövaatimukset”, kertoo Helmet Capitalin partneri Timo Hyvönen.

”Helmetin mukaantulon myötä pystymme entisestään vahvistamaan markkinajohtajan asemaamme Suomessa sekä luomaan edellytyksiä myös toiminnan laajentamiselle ulkomaille”, kommentoi toimitusjohtaja Eero-Matti Lehtiniemi.

Lisätietoja antavat:

Eero-Matti Lehtiniemi, Asennusliike Lahtinen Oy, toimitusjohtaja
puh. 050 555 5461, eero-matti.lehtiniemi@al-lahtinen.fi

Timo Hyvönen, Helmet Capital, partner, puh. 0400 975 838, timo.hyvonen@helmetcapital.fi

Asennusliike Lahtinen Oy on vuodesta 1978 toiminut polttonestejakeluasemien rakentamisen erikoisosaaja, joka toimii kattavasti Suomessa ja myös ulkomailla. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Tampereella. Sen liikevaihto oli vuonna 2016 8,6 miljoonaa euroa ja se työllisti 35 henkilöä. www.al-lahtinen.fi