Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta Oy osti Etelä-Karjalan Mittauskeskus Oy:ltä kalibrointi-, koulutus ja mittauspalvelut

Emmi Rakkola

 

Etelä-Karjalan Mittauskeskus Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Jari Karhu sekä yhtiön työntekijät siirtyvät 1.9.2017 Mitta Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Jari Karhu vastaa tulevaisuudessa Mitta Oy:n koulutus- ja kalibrointipalveluista sekä toimii Kaakonkulmalla lähiesimiehenä Lappeenrannasta käsin.

”Nämä liiketoiminnat tuovat uutta markkina-aluetta meille sekä vahvistavat alueellista tarjontaamme Kaakonkulmalla. Kaupan yhteydessä siirtyvä Lappeenrannassa sijaitseva kalibrointilaboratorio ja sen kokenut henkilöstö tuottavat laadukkaita palveluita niin optisten mittalaitteiden, kuin konepajateollisuuden mittalaitteiden kalibrointiin. Näen tässä valtavaa potentiaalia.”, Mittauksen toimialajohtaja Mikko Ilmonen Mitta Oy:stä toteaa.

Mitta konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälisesti toimiva mittausalan konsulttiyhtiö, joka toimii rakentamisen arvoketjussa. Mitta on Suomessa markkinajohtaja, jonka toimialat ovat mittaus, geolaboratorio, kairaus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Se työllistää yli 300 alan ammattilaista 30 toimipaikassa ympäri Suomea ja Ruotsia. www.mitta.fi

Etelä-Karjalan Mittauskeskus Oy:llä on yli 15 vuoden vankka kokemus mittaustyöstä, kouluttamisesta, kalibroinneista sekä hyvin monenlaisista mittausvälineistä ja mittausmenetelmien kehittämisestä. Yritys tekee teräsrakenteiden asennus- ja laadunvarmistusmittauksia ja sen erityisosaamisalueena on suurten kappaleiden mittaus.

Lisätietoja:

http://www.mitta.fi/uutisia/

Mikko Ilmonen, toimialajohtaja, Mitta Oy, + 358 43 2111 650

Jari Karhu, palvelupäällikkö, Mitta Oy, +358 40 749 8870