Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta Oy osti Digi-viiva Oy:n

Erik Ahnger

Mitta Oy on ostanut 28.2.2017 allekirjoitetulla sopimuksella koko Digi-viiva Oy:n osakekannan. Digi-viiva Oy on turkulainen vuonna 1997 perustettu rakennusten inventointimittaamiseen, CAD-piirtämiseen ja paperipiirustusten digitointiin erikoistunut insinööritoimisto.

Digi-viiva Oy:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Mitta Oy:n palvelukseen ja toiminnot siirretään kokonaisuudessaan Mitta Oy:n Raision toimiston yhteyteen.

”Digi-viiva Oy:n ostamisen myötä saamme täsmävahvistusta osaajajoukkoomme. Perustamme uuden Kiinteistömittaukset -yksikön Mittauksen toimialalle, jota Digi-viiva Oy:n entinen omistaja Mirva Waara tulee vetämään. Uusi yksikkömme on keskittynyt asuin- ja liiketilahuoneistojen mittaamiseensekä huoneisto- ja kerrosalatietojen laskemiseen”, kertoo Mittauksen toimialajohtaja Mikko Ilmonen Mitta Oy:stä.

Lisätietoja:

Mikko Ilmonen, toimialajohtaja, Mitta Oy, + 358 43 2111 650

Mirva Waara, palvelupäällikkö, Mitta Oy, +358 40 523 8156