Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Med Group nousee kotiin vietävien palvelujen kärkijoukkoon ostamalla Cityworkin hoivaliiketoiminnan

Erik Ahnger

Med Group saa kaupassa Citywork SOTE-palvelut Oy:n liiketoiminnan, jonka liikevaihto on 15 miljoonaa euroa. Näin Med Groupista tulee Suomen suurin kotiin vietävien palvelujen tarjoaja. Laadukkaat palvelut tukevat vammaisten ja vanhusten turvallista asumista omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Suomen nopeimmin kasvaviin terveys- ja sosiaalipalveluyrityksiin lukeutuva Med Group jatkaa yritysostoja ja investoi strategiansa mukaisesti yksityisiin suun terveydenhuollon palveluihin ja hoivapalveluihin. Med Groupin Hoiva-yksikössä on yrityskaupan jälkeen 120 paikkakunnalla liki 3000 työntekijää, jotka avustavat kotona asuvia vammaisia, pitkäaikaissairaita, liikuntarajoitteisia, vanhuksia ja lapsiperheitä.

Med Groupin toimitusjohtaja Kari Virran mukaan kahden vahvan toimijan yhdistyminen toimii asiakkaan parhaaksi. Kotona asumiseensa apua tarvitsevat saavat entistä kokonaisvaltaisempaa ja sujuvampaa palvelua:

– Pidämme tärkeänä, että sote-uudistuksen valinnanvapaus toteutuu myös vammaisilla henkilöillä. Uskomme vahvasti, että kotona asuva avustettava on itse paras henkilö valitsemaan tarvitsemansa avun ja sen tuottajan esimerkiksi palveluseteliä hyödyntämällä. Yritysoston myötä meillä on enemmän ihmisiä, ammattitaitoa ja kykyä myös kehittää kotona asumisen palveluja teknologian keinoin.

Citywork Oy:n toimitusjohtaja Ville Kulmala lisää:

– Med Group on merkittävä sosiaali- ja terveydenhuollon osaaja, jonka käsiin voimme luottavaisin mielin luovuttaa kotiin tuotettavien palveluiden liiketoimintamme, sen asiakkaat ja työntekijät. Yhdistämällä voimamme voimme keskittyä palveluvalikoiman ja sen laadun kasvattamiseen sekä kehittämiseen. Tästä eteenpäin keskitymme Cityworkissa henkilöstöpalveluiden tuottamiseen jakehittämiseen kasvavilla markkinoilla.

Lisätiedot:

Med Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta, kari.virta@medgroup.fi, 040 751 1853.

Citywork Oy:n toimitusjohtaja Ville Kulmala, ville.kulmala@citywork.fi, 0400 992 577.

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Kehitämme terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Vuonna 2016 konserni työllisti yli 1300 sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää, ja sen liikevaihto oli n. 70 miljoonaa euroa. Päätoimialamme ovat hammaslääkäri-, lääkäri-, hoiva- ja ensihoitopalvelut. Med Group palvelee asiakkaita koko Suomen alueella julkisen sektorin yhteistyökumppanina. Med Groupin Avustaja-Akatemia kouluttaa ja tarjoaa mielekkäitä työuria hoivatyötä tekeville työntekijöilleen.

Citywork Oy on vuonna 2006 perustettu SOTE- ja henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja työoloihin. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 27,5 M€ ja työllistimme yli 2.700 työntekijää. Citywork SOTE-palvelut Oy tuottaa kotiin tuotettavia tukipalveluita, jotka tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä yli 100 kunnan kanssa ja työllistämme vuosittain yli 1.300 työntekijää.

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel. +358 9 686 922