Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Turvakolmio osti Palomatic Oy:n

Emmi Rakkola

Sähköisen turvallisuustekniikan, paloturvallisuuden ja lukituksen edelläkävijä Turvakolmio Oy on tänään tehdyllä kaupalla ostanut Palomatic Oy:n koko osakekannan. Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien ja -palveluiden erikoisliike, jonka palveluksessa on 21 huippuammattilaista ja toiminta-alueena koko Suomi. Vuonna 2004 perustettu Palomatic Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä TUKES -rekisteröidyistä paloilmoitinliikkeistä. Toimipisteet Palomaticilla on Helsingin lisäksi Lahdessa ja Tampereella. Palomaticin asiakkaita ovat mm. kunnat, kaupungit, seurakunnat, teollisuusyritykset, kauppakeskukset, vakuutusyhtiöt sekä muut kiinteistönomistajat. Palomaticin toimitusjohtaja Tomi Kuittinen siirtyy kaupan myötä vastaamaan Turvakolmio Groupin paloturvallisuusliiketoiminnasta.

”Palomatic on hyvin johdettu, erittäin kannattava ja kasvava yhtiö, jonka osaaminen ja henkilöstö istuvat hienosti Turvakolmion kasvustrategiaan. Palomatic -kaupan myötä saamme entistä vahvemman aseman paloturvallisuuden huolto- ja ylläpitomarkkinassa, joka täydentää perinteistä urakointitoimintaamme. On hienoa saada parikymmentä alan huippuammattilaista mukaan alati  kasvavaan tiimiimme”, sanoo Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen.

”Yrityskauppa tässä vaiheessa oli strategisesti oikea ratkaisu, sillä Turvakolmiossa on vahva halu paloturvallisuuteen panostamiselle. Kauppa tuo tullessaan lisäarvoa projektoinnin osaamisessa ja antaa mahdollisuuden tarjota myös muita turvallisuusalan palveluita Palomaticin asiakaskunnalle. Vaikka yritys myydään, jatkuu toiminta ja sen kehittäminen entiseen malliin ja samalla pääsemme mukaan isommille hiekkalaatikoille”, kertoo Palomaticin toimitusjohtaja Tomi Kuittinen.

Lisätietoja:

- Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen, puh 040-5214 555

- Palomatic Oy:n toimitusjohtaja Tomi Kuittinen, puh 044-7692 194