Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Prosessiteollisuuden asiantuntijayritys CTS Engtec Oy laajentaa omistuspohjaansa

Emmi Rakkola

Helmet Capitalin kokoama sijoittajaryhmä on 11.12.2017 hankkinut CTS Engtec Oy:n koko osakekannan omistukseensa. CTS Engtec Oy:n aiemmista omistajista jatkavat merkittävinä vähemmistöosakkaina toimitusjohtaja Antti Lukka ja projektitoiminnan johtaja Harri Soininen. Omistuspohjan muutoksen yhteydessä CTS Engtec päättää saneerausohjelman ennenaikaisesti maksamalla jäljellä olevat saneerausvelat pois.

CTS Engtec -konserniin kuuluu emoyhtiö CTS Engtec Oy ja Pietarissa toimiva tytäryhtiö OOO CTS Engtec. Konsernin liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 100 henkilöä. 

1973 perutetun CTS Engtecin pääkonttori sijaitsee Kouvolassa ja kotimaan muut toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa ja Oulussa. CTS Engtec on erikoistunut prosessiteollisuuden investointien konsultointi- suunnittelu- ja projektinhoitopalveluihin. Yrityksen päätoimialat ovat paperi- ja selluteollisuus, kemian- ja petrokemianteollisuus, kaivos- ja metalliteollisuus sekä energiateollisuus. Lisäksi yhtiöllä on merkittävää asiantuntijaliiketoimintaa palvelinkeskuksiin liittyen. 

Yrityksen liiketoiminta on kehittynyt vahvasti viime vuosina ja yritys on parantanut kannattavuuttaan merkittävästi. Prosessiteollisuuden investointilaman jälkeen yhtiö on määrätietoisesti kehittänyt ja laajentanut toimintaa sekä parantanut kannattavuutta. Yhtiö on pystynyt vaikeassa tilanteessa laajentamaan palveluntarjontaa sekä lisäämään asiakaskuntaa. Kehityksen on mahdollistanut yhtiön toimittamien palveluiden erinomainen laatu, huippuosaava henkilöstö ja alan parhaat projektinhallinta- ja suunnitteluympäristöt.

”Helmetin mukaantulon myötä luomme tukevamman pohjan tulevaa konsernin kehittämistä ja kasvua ajatellen sekä vahvistamme asemaamme alan laadukkaimpana palveluntarjoajana. Kasvustrategian tavoitteena tulee olemaan palvelutarjonnan vahvistaminen sekä maantieteellisen kattavuuden laajentaminen sekä orgaanisesti että yritysostoin”; sanoo Antti Lukka, toimitusjohtaja CTS Engtec Oy. 

”CTS on esimerkki hyvin hoidetusta ja ison kasvupotentiaalin omaavasta pk-yrityksestä. Sillä on laaja-alaista ja vahvaa osaamista, pitkäaikaisia merkittäviä asiakassuhteita sekä kyky luoda uusia palveluita laajalle asiakaskunnalle”; sanoo Timo Hyvönen, partner, Helmet Capital.

 Lisätietoa

CTS Engtec Oy, toimitusjohtaja, Antti Lukka, puh. 040 535 0626 

 Helmet Capital Oy Ab, partner, Timo Hyvönen, puh. 0400 975 838

CTS Engtec Oy on kansainvälinen suunnittelu-, projektinhoito- ja konsultointiyhtiö, joka tuottaa suunnittelu-, projektinhoito- ja asiantuntijapalveluja  energia-,  metsä-,  kaivos-,  metalli-, petrokemian ja kemianteollisuudelle. Palveluihin kuuluvat esisuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, ympäristöteknologia-, projektinhoito- ja ylläpitopalvelut.          

OOO CTS Engtec tarjoaa Venäjän-markkinoille OVOS-, PROEKT- ja toteutusvaiheen asiantuntija ja suunnittelupalveluita.