Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Palvelualan kasvuyritys Citywork Oy laajentaa omistuspohjaansa

Erik Ahnger

Helmet Business Mentors Oy:n kokoama sijoittajaryhmä yhdessä yhtiön toimivan johdon kanssa ovat hankkineet Citywork Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Helmet ja Cityworkin toimiva johto ovat tehneet MBO-kaupan 30.6.2016, jolla Cityworkin kasvu ja kehittäminen taataan myös tulevaisuudessa. Yhtiön toimiva johto ja aikaisemmat osakkaat tulevat jatkossakin olemaan yhtiössä merkittäviä vähemmistöomistajia samalla kun Cityworkin pääomistaja ja toimitusjohtaja Asko Snäkin vetäytyy yhtiön operatiivisesta johdosta. Citywork Oy:n toimitusjohtajaksi on järjestelyn yhteydessä nimitetty Ville Kulmala, joka aiemmin on toiminut yhtiön varatoimitusjohtajana.

 Citywork Oy on nopeasti kasvava SOTE- ja henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii valtakunnallisesti. Citywork-konserniin kuuluu emoyhtiö Citywork Oy ja tämän järjestelyn jälkeen sen 100-prosenttisesti omistamat alueelliset tytäryhtiöt. Konsernin liikevaihto kasvaa tänä vuonna noin 27 miljoonaan euroon ja se työllistää vuosittain yli 2500 palkansaajaa. Yritys on pystynyt pitämään kasvusta huolimatta kannattavuutensa hyvällä tasolla, mikä on mahdollistanut valtakunnallisten palveluiden kehittämisen.  Yhtiön ISO 9001 -laatujärjestelmä luo viitekehyksen laadukkaiden, turvallisten ja asianmukaisesti toteutettujen palveluiden tuottamiselle.

”Tulevan kasvustrategian tavoitteena tulee olemaan liiketoimintojemme jakaminen selkeämmin kahdelle liiketoimintalinjalle Citywork SOTE-palveluille sekä henkilöstö- ja ulkoistuspalveluille, jolloin yrityksellä on vahvat kasvumahdollisuudet kahdella kasvavalla miljardimarkkinalla”, kertoo Helmet Capitalin partneri Timo Hyvönen.

”Tulevaisuudessa tulemme panostamaan entisestään hyvien ja ratkaisukeskeisten toimintatapojen kehittämiseen, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille, työntekijöille sekä muille sidosryhmille. Tuomme markkinoille uuden tavan huomioida palvelujen tuottamisen kokonaiskustannukset, jolloin tuotamme palvelut laadukkaasti sekä niin, että asiakkaamme hyötyvät konkreettisesti syntyvistä kustannussäästöistä”, kommentoi toimitusjohtaja Ville Kulmala.

 Lisätietoja antavat:

Ville Kulmala, Citywork Oy, toimitusjohtaja
puh. 0400 992 577, ville.kulmala@citywork.fi

Timo Hyvönen, Helmet Capital, partner

puh. 0400 975 838, timo@helmetcapital.fi

 

Citywork Oy

Citywork Oy on vuonna 2006 perustettu SOTE- ja henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja työoloihin. Vuonna 2015 yritys työllisti yli 2 500 palkansaajaa. www.citywork.fi

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel. +358 9 686 9220 | Fax +358 9