Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Mitta Oy on ostanut koko A-Insinöörit Geotesti Oy:n osakekannan

Camilla Schwenson

Mitta Oy on tehnyt A-Insinöörien (www.ains.fi) kanssa valtakunnallisen palvelusopimuksen koskien mittaus-, kairaus- sekä maa- ja kiviaineslaboratoriopalveluita. Palvelusopimus tukee A-Insinöörien kasvua mahdollistaen joustavan ja kilpailukykyisen maaperätutkimuksien ja mittauksien saatavuuden valtakunnallisesti. Aiemmin A-Insinöörit on itse tuottanut näitä palveluita A-Insinöörit Geotesti Oy -nimisessä tytäryhtiössään Pirkanmaalla.

Osana palvelun kehittämistä on Mitta Oy ostanut 16.9.2016 koko A-Insinöörit Geotesti Oy:n osakekannan. Järjestely koskee kaikkia Geotestin nykyisiä työntekijöitä ja he jatkavat yrityksessä vanhoina työntekijöinä. Yrityksen nimi muuttuu samalla Mitta Geotesti Oy:ksi. Geotestin Tampereen varikkoa vahvistetaan siirtämällä sinne Mitan Ylöjärven toimipisteen toimintoja.

A-Insinöörit on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun johtava asiantuntija. A-Insinöörit toimii Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti yli 600 asiantuntijan voimin.

Lisätietoja:

Timo Hyvönen, hallituksen puheenjohtaja, Mitta Oy, 0400 975838

Jari Lappi, toimitusjohtaja, Mitta Oy, 043 2111600