Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Intera sijoittaa Wise Groupiin

Erik Ahnger

Wise Group Finland Oy jatkaa kasvuaan suomalaisen pääomasijoittaja Interan
tukemana. Omistusjärjestelyn yhteydessä pääomasijoittaja Helmet Business
Mentors irtautuu yhtiöstä. Henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän
osan yhtiöstä.


”Olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita Interan tuki meille tarjoaa. Intera on erikoistunut yritysten kasvun vauhdittamiseen, mikä antaa meille hyvät mahdollisuudet jatkaa kasvustrategiamme toteuttamista. Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme on kasvattaa Wise Groupista johtava suomalainen rakentamisen konsultti-ja suunnittelutoimisto ja listautua Helsingin pörssiin”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska kertoo.
”Wise Group on erinomainen yhtiö, jolla on vahvat asiakassuhteet, sitoutunut henkilöstö ja laaja palveluvalikoima valtakunnallisesti”, kommentoi Intera Partnersin osakas Tomi Terho. ”Rakentamisen teknistyessä ja vaatimustason kasvaessa ammattitaitoisen suunnittelu- ja konsultointityön merkitys korostuu entisestään. Uskomme, että Wise Group pystyy jatkossakin houkuttelemaan alan parhaita asiantuntijoita joukkoonsa ja kehittämään palvelutarjoomaa asiakkailleen.”


Kaupalla ei ole vaikutuksia Wise Groupin nykyiseen toimintaan eikä henkilöstöön, ja henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä. Wise Group on kuuden toimintavuotensa aikana kasvanut Helmetin tukemana vauhdilla; vuoden loppuun mennessä konsernin liikevaihdon odotetaan ylittävän 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärän kasvavan yli 450 työntekijään. Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan elokuun loppuun mennessä.


Intera on suomalainen yritysten kasvuun keskittyvä pääomasijoittaja. Intera etsii sijoituskohteikseen suomalaisia ja ruotsalaisia yrityksiä, joiden liikevaihto on sijoitushetkellä 10-200 miljoonaa euroa. Tyypillisiä sijoitustilanteita ovat kohdeyrityksen kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen, toimialajärjestelyt sekä perheyhtiöiden sukupolvenvaihdokset.
Intera on perustettu vuonna 2007 ja sen omistaa yhtiön avainhenkilöstö.
Interan hallinnoimien rahastojen sijoittajina on johtavia pohjoismaisia ja eurooppalaisia institutionaalisia sijoittajia. Interan nykyisiä portfolioyhtiöitä ovat mm. Kamux, Kreate, Rototec, Renta ja Silmäasema.


Lisätietoja:
Aki Puska
Wise Group Finland Oy
puh. 040 568 3490,
aki.puska@wisegroup.fi


Tomi Terho
Intera Partners Oy
puh. 0400 811 027,
tomi.terho@interapartners.fi
www.wisegroup.fi

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel. +358 9 686 9220 | Fax +358 9 6869 2241