Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Wise Group ostaa Insinööritoimisto VSO-Plan Oy:n

Erik Ahnger

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut 26.2.2016 sopimuksen, jolla se hankkii rakennesuunnittelutoimisto VSO-Plan Oy:n koko osakekannan. Kauppa laajentaa Wise Groupin paikallista palvelutarjontaa Lahden alueella rakennesuunnittelun sekä korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin.

”Strategisen laajentumisemme tavoitteena on tarjota paikallisesti Wise Groupin koko kattava palvelupaketti kaikkialla Suomessa. VSO-Planin liittyminen osaksi Wise Groupia mahdollistaa palveluntarjontamme laajentamisen Päijät-Hämeen alueella rakennesuunnitteluun sekä erityisesti korjausrakentamiseen. Jo aiemmin olemme tarjonneet paikallisin voimin talotekniikkapalveluja Lahden alueella. Mutta nyt paikallisuus vahvistuu myös rakennesuunnittelulla”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Lahdessa toimiva VSO-Plan Oy on vuonna 1994 perustettu rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Sen suunnittelemat kohteet ovat sekä uudisrakennuksia että saneerauskohteita ja asiakkaat pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella.

VSO-Plan Oy:n kaikki viisi asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Yrityksen toimitusjohtaja Jorma Ojala jatkaa tehtävässään ja yrityksen omistajat Jorma Ojala ja Pertti Sainia tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

 Sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti kasvanut Wise Group kuuluu viiden suurimman talonrakennussektorin asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 19 % n. 30 milj. euroon ja vahva kasvu jatkuu myös vuonna 2016.

 Lisätietoja

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

 

Jorma Ojala, toimitusjohtaja, VSO-Plan Oy

puh. 040 5412840 tai jorma.ojala@vso-plan.fi

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel.