Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Wise Group vahvistuu kahdella LVI-osaajalla: Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy osaksi Wise Groupia

Erik Ahnger

Wise Group Finland Oy:n kattava talotekniikkaosaaminen vahvistuu entisestään, kun Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy liittyvät osaksi Wise Groupia. Kaupan myötä Wise Group -konsernin palveluksessa on jo yli 140 talotekniikan osaajaa ja yhtiön talotekniikkaosaaminen on erittäin vahvaa valtakunnallisesti.

Hevac-Konsultit Oy on vuonna 1981 perustettu helsinkiläinen lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja automatiikkasuunnittelutoimisto. Sen toteuttamat kohteet ovat pääosin julkisen puolen vaativia peruskorjaus- ja uudishankkeita. Yrityksen palveluksessa on 13 työntekijää.

Visatek Oy on vuonna 1984 Kuusankoskella perustettu LVI-suunnittelutoimisto. Nykyisin sen pääpaikka on Kouvolassa ja sen palveluksessa on kuusi pitkän kokemuksen omaavaa LVI-suunnittelun ammattilaista. Visatekin asiakaskunnan muodostaa teollisuus, kunnat, vuokrataloyhtiöt, lämpöyhtiöt, rakennusliikkeet, isännöintitoimistot sekä yksityiset rakennuttajat.

Molempien yritysten kaikki työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Visatek Oy:n toimitusjohtajaksi tulee yrityksessä pitkään toiminut suunnittelupäällikkö Jari Sanamäki, joka on vastannut yrityksen käytännön toiminnasta Kouvolassa. Hevac-Konsultit Oy:n toimitusjohtajana toimii Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Puska oman toimensa ohessa.

Lisätietoja antaa:

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
p. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel. +358 9 686 9