Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Turvakolmio Group mukaan lukitusliiketoimintaan

Camilla Schwenson

Tuusulalainen turvatekniikkaintegraattori Turvakolmio Group on eilen solmitulla kaupalla ostanut helsinkiläisen Lukitusapu Oy:n koko osakekannan toimitusjohtaja Tapio Olsoselta ja hänen perheeltään. Kaupan myötä Lukitusavusta tulee Turvakolmio Oy:n tytäryhtiö ja Olsosesta Turvakolmio Oy:n osakas. Kauppa ei vaikuta Lukitusapu Oy:n henkilöstön tai asiakkaiden asemaan tai yrityksen sitoumuksiin.
 
”Lukitusapu on erinomaisessa kunnossa oleva lukkoliike. Sillä on vankka osaaminen ja asiakaskunta, joka sopii Turvakolmio Groupin toimintaprofiiliin mainiosti. Tarkoituksemme on löytää synergiaetuja lukituksen ja sähköisen turvatekniikan välillä ja kasvattaa lukkoliiketoimintaa edelleen Tapio Olsosen johdolla. Eilen solmittu kauppa on ensimmäinen askel kasvustrategiassamme, jonka jalkautimme keväällä 2016 tehdyn omistusjärjestelyn yhteydessä”, sanoo Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen.
 
”Lukitusmaailma muuttuu kiihtyvään tahtiin. Varsinkin digitaaliset pienjänniteratkaisut yhdistettynä langattomiin verkkoratkaisuihin tulevat lisääntymään ja kehittymään huimaa vauhtia lähitulevaisuudessa. Tästä johtuen Lukitusapu Oy:n kehittäminen ja mukana pysyminen muuttuvassa markkinassa olisi muodostunut haasteelliseksi yrityksen sisäistä osaamista kasvattamalla ja pelkän orgaanisen kasvun kautta. Turvakolmion vankka kokemus ja ammattiaito kulunvalvontajärjestelmissä sekä vahva verkko-osaaminen antaa tukevan selkänojan ja huimat mahdollisuudet kasvattaa toimintaamme sekä parantaa asiakkaittemme lukitusturvallisuuden kehittämistä ja ylläpitoa. Lisää osaajia alamme rekrytoida välittömästi,” toteaa Tapio Olsonen
 
Turvakolmio Oy lyhyesti:
Turvakolmio Oy on vuonna 1993 perustettu turva-alan yritys, joka on turvatekniikan järjestelmäurakoinnin ja –integroinnin huippuosaaja. Turvakolmio toimittaa kaikkia sähköisiä turvallisuusteknisiä järjestelmiä koko Suomessa, painopisteenä Etelä-Suomi. Asiakkaidemme toiminnan laadun ja halutun turvatason perusteella toteutamme heille parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun ja huolehdimme järjestelmän elinkaarta pidentävästä huollosta ja ylläpidosta. Kaiken liiketoimintamme perustana on korkein mahdollinen ammattitaito ja luotettavuus. Tilivuonna 2016 Turvakolmio Oy:n liikevaihto tulee olemaan runsaat 5 Me ja henkilökunnan määrä 39. Turvakolmio Oy:llä on käytössään Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU –turvaurakoitsijasertifikaatti. TU –sertifiointi on FINAS:n akkreditoima ja täyttää sertifiointistandardin SFS-EN ISO/IEC 17065, Tuotteiden, prosessien ja palveluiden sertifiointivaatimukset.  Turvakolmio on myös Turvatekniikan Keskuksen rekisteröimä paloilmoitinliike. Suomen Asiakastieto Oy:n määrittelemä luottokelpoisuusluokkamme on AA+ ja riskiluokka RL1. Turvakolmion omistavat Helmet Capitalin edustama sijoittajaryhmä sekä toimiva johto.
 
Lukitusapu Oy lyhyesti:
Lukitusapu Oy on asiantunteva avain- ja lukkoliike, joka työllistää 12 osaavaa ammattilaista. Yrityksen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli runsaat 2 Me. Tarjoamme ammattitaidolla yritysten ja yksityisten tarpeisiin mekaanisen ja sähköisen lukituksen tuotteita ja asennuspalveluita - suunnittelusta toteutukseen. Lukkoliikkeemme on ollut alalla vuodesta 1990 ja sekä Abloy-valtuutus että ISO 9001:2000 laatusertifikaatti takaavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet. Vuosien kokemus ja jatkuva koulutus takaavat ammattitaitoisen palvelun. Olemme Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen. Myymälämme sijaitsee Pohjois-Haagassa, Huovitie 4, jossa asiakkailla on hyvä mahdollisuus tutustua Abloyn ja ILoqin monipuolisiin valikoimiin.
 
Lisätietoja:

Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen puh. 040-5214 555
Lukitusliiketoiminnan johtaja Tapio Olsonen puh. 0400-448 148