Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Wise Group ostaa Helimäki Akustikot Oy:n

Erik Ahnger

Wise Group Finland Oy on 26.6.2015 allekirjoittanut sopimuksen, jolla yhtiö hankkii Helimäki Akustikot Oy:n koko osakekannan. Kaikki yhtiön 15 työntekijää jatkavat nykyisissä tehtävissään. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Heikki Helimäki. Yhtiön pääomistajat Heikki Helimäki ja Saara Helimäki tulevat Wise Groupin osakkaiksi.

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Wise Group kuuluu talonrakennussektorin viiden suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Sen pro forma -liikevaihto vuonna 2014 oli 27,5 M€. Yritys työllistää noin 335 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Tampereella sekä Pietarissa. Yrityksen omistavat Helmet Business Mentors Oy:n ja Consilium Corporate Finance Oy:n keräämä kotimainen sijoittajaryhmä sekä toimiva johto, jonka omistusosuus yrityksestä on 34 %.

 Helimäki Akustikot Oy on erikoistunut akustiikkapalveluihin tarjoten laaja-alaista akustiikkaosaamista erilaisten rakennuskohteiden suunnitteluun ja suunnitteluprosessin kaikkiin vaiheisiin. Tavallisimmat kohteet ovat kouluja, kirjastoja, sairaaloita, erilaisia esitystiloja, kaupallisia tiloja ja asuinrakennuksia. Palveluihin kuuluvat mm. huoneakustiset selvitykset, ilma- ja askelääneneristysmittaukset, äänitaso- ja äänitehotasomittaukset, tärinämittaukset sekä rakenteiden ja tuoteosien akustisten ominaisuuksien mittaukset laboratoriossa. Akustiikkaosaamista hyödynnetään sekä korjaus -että uudiskohteissa.

Lisäksi yhtiö toteuttaa erilaisia mallinnuspalveluja mm. tie- ja raideliikenteelle, teollisuusmelulle sekä sisätilojen akustiikalle akustisesti vaativissa kohteissa. Yhtiöllä on Suomen ainoana yksityisenä akustiikka-alan toimijana käytössään akkreditoitu ilmaääneneristysmittauslaboratorio (FINAS T260).

 Lisätietoja

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi 

Heikki Helimäki, toimitusjohtaja, Helimäki Akustikot Oy

puh. 040 540 6402 tai heikki.helimaki@helimaki.fi

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI |