Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Wise Group ostaa LVI-Cad Oy:n Lahdesta

Erik Ahnger

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut 30.4.2015 sopimuksen, jolla yhtiö hankkii lahtelaisen LVI-Cad Oy:n koko osakekannan. Yhtiön kymmenen talotekniikan asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Visa Silvennoinen. Yhtiön myyjät Visa Silvennoinen ja Jyri Pirhonen tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi. 

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Wise Group kuuluu talonrakennussektorin kuuden suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Sen pro forma -liikevaihto vuonna 2014 oli 27,5 M€. Yritys työllistää noin 320 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Tampereella sekä Pietarissa. Yrityksen omistavat Helmet Business Mentors Oy:n ja Consilium Corporate Finance Oy:n keräämä kotimainen sijoittajaryhmä sekä toimiva johto, jonka omistusosuus yrityksestä on 34 %.

 LVI-Cad Oy on erikoistunut asuntokohteiden LVI-tekniikkaan. Toimialoina ovat rakennuksen LVI-suunnittelu ja -valvonta sekä muut toimialan asiantuntijatehtävät. Yhtiö on perustettu vuonna 1973. Yrityskauppa laajentaa Wise Groupin palvelutarjontaa uudelle toiminta-alueelle. Wise Groupista tulee kaupan myötä Suomen suurin asuntokohteiden teknistä suunnittelupalvelua tarjoava yhtiö. Tekninen suunnittelu sisältää rakennesuunnittelun, LVI-suunnittelun ja sähkösuunnittelun

 Lisätietoja:

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

 

Visa Silvennoinen, toimitusjohtaja, LVI-Cad Oy

puh. 040 770 7633 tai visa.silvennoinen@lvicad.fi

 

Helmet Business Mentors Oy | Fredrikinkatu 48 A, 11. krs. 00100 HELSINKI | Tel. +358