Ota yhteyttä / Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Nimi *
Nimi

48 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00101
Finland

+358 9 686 9220

Ajankohtaista

Tiedotteita ja uutisia

Citywork ostaa Projektivoima Oy:n

Emmi Rakkola

Citywork on allekirjoittanut kauppakirjan kouvolalaisen Projektivoima Oy:n koko osakekannan ostamisesta, minkä avulla Citywork vahvistaa merkittävästi henkilöstövuokrauksen palvelutarjontaa Kaakkois-Suomessa. Projektivoima on vuonna 2009 perustettu yritys, joka on menestyksekkäästi tuonut markkinoille myös vahvasti kasvavan Pooli-kevytyrittäjäpalvelun.

Read More

Mitta ostaa Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n

Emmi Rakkola

Mitta ostaa 3.10.2019 allekirjoitetulla sopimuksella Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n koko osakekannan. Etelä-Suomen Mittauspalvelu Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Pekka Kaksonen sekä yhtiön yksi työntekijä siirtyvät sopimuksen myötä Mittaan.

Pekka Kaksonen vastaa tulevaisuudessa Mitan Itä-Suomen mittausliiketoiminnasta alueen palvelupäällikkönä. Pekan toimipisteenä tulee olemaan Kouvolan toimisto.

Read More

Mitta laajentaa Ruotsissa

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% Charta i Umeå AB:n osakkeista. Charta tuottaa kartoitus- ja mittauspalveluita nykyaikaisilla menetelmillä. Yhtiön liikevaihto on n. 3,5 miljoonaa kruunua ja se työllistää 5 asiantuntijaa. Omistajat Jan Eriksson ja Pär Eriksson jatkavat Mitassa ja tulevat osana järjestelyä myös osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja Mitta-konsernin henkilöstö.

 

Read More

Mitta ja Mapteam yhdistyvät

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n on allekirjoittanut sopimuksen, jossa se ostaa 100% Oy Mittaustalo Mapteam Mätningshuset Ab:n osakkeista. Mapteam tarjoaa asiakkailleen perinteisiä mittauspalveluita maalla sekä vesistömittauksia, kuten haraus- ja luotauspalveluita. Mapteamin liikevaihto on miljoona euroa ja se työllistää 12 asiantuntijaa. Osana järjestelyä omistajat Jan-Erik Strandberg ja Sem Timmerbacka tulevat myös osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja Mitta-konsernin henkilöstö. He jatkavat myös Mapteamin palveluksessa.

Read More

Asennusliike Lahtinen laajentaa polttonestejärjestelmien asennus- ja huoltoliiketoimintaa

Emmi Rakkola

Asennusliike Lahtinen Oy on 26.4.2019 ostanut koko Suomen Huoltamolaitteet Oy:n osakekannan. Vuonna 1979 perustettu Suomen Huoltamolaitteet Oy asentaa ja huoltaa jakelumittarit sekä rakentaa jakeluasemat koko Suomen alueella. Suomen Huoltamolaitteiden liikevaihto viime tilikaudella oli 1,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 6 henkilöä. Suomen Huoltamolaitteiden toimitusjohtaja Mika Hakkarainen toimii jatkossa Asennusliike Lahtinen Oy:lla laitepäällikkönä ja hänestä tulee kaupan myötä yhtiön osakas.

Read More

Mitta vahvistaa laboratoriopalvelut Ruotsissa

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% PM Labtek AB ja Hedborg Geoinnovation AB:n osakkeista. Labtek harjoittaa geoteknisiä laboratoriotutkimuksia ja Geoinnovation rakentaa laboratoriolaitteita. Näiden kahden yhtiön liikevaihto on n. 5 miljoonaa kruunua ja ne työllistävät 6 asiantuntijaa. Osana järjestelyä omistajat Peter Hedborg ja Magnus Salmi tulevat myös osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja Mitta-konsernin henkilöstö. Peter Hedborgista tulee laboratoriojohtaja Ruotsissa ja vastaa n. 30-35 henkilöstä, mukaan lukien Mitan ja MRM:n siirrettävät laboratoriot.

Read More

CTS Engtec vahvistaa palveluvalikoimaansa ostamalla Karibun

Emmi Rakkola

CTS Engtec Oy on 28.02.2018 toteutetulla kaupalla ostanut Jyväskyläläisen suunnittelutoimisto Karibu Oy:n liiketoiminnan. Karibu on 30-vuotisen historiansa aikana kerännyt mittavasti kokemusta kone-, LVI- ja teollisuustekniikan alalla. Karibun liikevaihto viime tilikaudella oli 1,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 henkilöä. Karibun omistaja Simo Saarinen on sitoutunut tukemaan yhtiön toimintaa myös jatkossa ja tulee omistajaksi CTS:n emoyhtiöön.

Read More

Aki Puska nimitetty Mitan toimitusjohtajaksi

Emmi Rakkola

Pohjoismaiden johtavan mittausalan konsulttiyrityksen Mitta-konsernin liiketoiminta on jatkanut voimakasta kasvua ja liikevaihto nousi yli 35 miljoonaan euroon vuonna 2018. Mitta on nopeasti noussut Suomen lisäksi myös Ruotsissa alan yhdeksi johtavaksi toimijaksi ja sen tavoitteena on edelleen jatkaa laajentumistaan.

Tukeakseen yhtiön kasvutavoitteita on Mitan hallitus nimittänyt toimitusjohtajakseen Aki Puskan 1.4.2019 alkaen. Yhtiön suurin osakkeenomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jari Lappi jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana ja ottaa aiempaa suuremman vastuun operatiivisesta toiminnasta

Read More

Fimpec Oy:n vahva kehitys jatkuu uuden omistuksen tukemana

Emmi Rakkola

Vuonna 2009 perustettu Fimpec Oy on Suomen johtava rakennuttamisen ja projektinjohdon toimija. Määrätietoisen kehittämisen ja toiminnan kasvattamisen ansiosta yhtiö on saavuttanut hyvän markkina-aseman, omaa laajan asiakaskunnan ja tuottaa korkeatasoisia palveluita. Nyt yhtiön perustajat ovat päättäneet hakea yhtiön kehityksen ja kasvun turvaavan omistusratkaisun.

Fimpecin uudeksi omistajaksi tulee suomalainen Smaragdus-konserni. Smaragdus-konsernin omistajina on suomalaisia ammattimaisesti sijoittavia yksityishenkilöitä ja yhtiöitä, joilla on merkittävää osaamista investointiprojekteihin liittyvästä liiketoiminnasta. Smaragdus-konserni on Helmet Capitalin hallinnoima ja sen omistukseen kuuluu myös CTS Engtec-konserni, joka on Suomen johtavia teollisuuden suunnittelupalveluiden toimittajia.

Read More

Pekka Usva on nimitetty Turvakolmio Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen

Emmi Rakkola

Turvakolmion hallitus on päättänyt nimittää Pekka Usvan Turvakolmio Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Pekka Usvalla on laaja kokemus liikkeenjohdon tehtävistä F-Secure Oyj:n palveluksesta. Pekan työ F-Securella on sisältänyt tehtäviä tuotekehityksestä ja tuotehallinnasta aina johtoryhmän jäseneksi vastaten globaalista SMB-tuoteturvaliiketoiminnasta 50MEUR liikevaihdolla.

Read More

Mitta ostaa MRM Konsult AB:n Ruotsissa

Emmi Rakkola

Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% Mark Radon Miljö MRM Konsult AB:n osakkeista. MRM harjoittaa geoteknistä ja ympäristökonsultointia, ja tekee maa- ja kiviaines sekä geoteknisiä laboratoriotutkimuksia. Sen liikevaihto on n. 26 miljoonaa kruunua ja se työllistää 20 asiantuntijaa. Osana järjestelyä MRM:n omistajat Håkan Rosén, Johan Renström ja Nils Sundström tulevat avainhenkilöiksi Mitan liiketoimintaan ja osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja yhtiön henkilöstö.

Read More

Mitta köper Geotek Oy

Emmi Rakkola

Mitta Oy har tecknat avtal om att förvärva 100% av aktierna i Geotek Oy. Den förvärvade verksamheten omfattar geoteknik, mätning och geolaboratorium, vars omsättning uppgår till ca 3 miljoner euro och sysselsätter 31 experter. Som en del av arrangemanget har verksamheten, som omfattar konsulttjänster och sysselsätter 12 personer gått över till Sitowise Oy.

Read More

Mitta ostaa Geotek Oy:n

Emmi Rakkola

Mitta Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jossa se ostaa 100% Geotek Oy:n osakkeista. Hankitun tutkimuspalveluliiketoiminnan liikevaihto on n. 3 miljoonaa euroa ja se työllistää 31 asiantuntijaa. Osana järjestelyä Geotekin suunnittelupalveluliiketoiminnan 12 henkilöä on siirtynyt Sitowise Oy:n palvelukseen.

Read More

CTS Engtec Oy laajentaa Viroon ostamalla SystemTest OÜ:n

Emmi Rakkola

CTS Engtec Oy on 30.08.2018 toteutetulla kaupalla ostanut tallinnalaisen SystemTest OÜ:n koko osakekannan. SystemTest on perustettu vuonna 1991 ja tekee teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelua ja asennusta 15 henkilön voimin. Referenssejä löytyy monelta eri alalta: puupelletin tuotanto, vesipumppaamot, jätevedenpuhdistamot, lämpövoimalat, katuvalaistuksen ohjaus, kuljettimien ohjaus, prosessiohjausjärjestelmät teollisuudelle, tuotantolinjan ohjaus-,ja RFID-järjestelmät.

Read More

Mitta vahvistaa asemiaan Tukholman alueella

Emmi Rakkola

Suomen johtavan konsulttiyrityksen Mitta Oy:n omistama Mitta AB on allekirjoittanut sopimuksen, jossa Mitta AB ostaa 100% 90 Grader Mätteknik Sverige AB:n osakkeista. Hankitun liiketoiminnan liikevaihto on arviolta 18 miljoonaa kruunua 31.8.2018 päättyvällä tilikaudella ja se työllistää 16 mittauskonsulttia. Osana järjestelyä 90 Graderin omistajat Shamsurhman Mumand, Anton Larsson ja Matusala "Masse" Michael tulevat avainhenkilöiksi Mitan Tukholman liiketoimintaan ja osakkaiksi Mittaan, jonka omistajina ovat suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital ja yhtiön henkilöstö.

Read More

Geofix laajentaa Göteborgiin

Emmi Rakkola

Suomen johtavan mittausalan konsulttiyhtiön Mitta Oy:n ruotsalainen tytäryhtiö Geofix Aktiebolag on sopinut ruotsalaisen Thifab Aktiebolagin mittausvälineiden myynti- ja huoltoliiketoiminnan siirtymisestä osaksi Geofixia. Ostettujen liiketoimintojen liikevaihto oli vuonna 2017 2,5 miljoonaa kruunua. Thifabin omistaja ja toimitusjohtaja Dennis Brigghamn jatkaa Geofixin Göteborgin yksikön päällikkönä sekä vastaa mittausvälineiden huoltoliiketoiminnasta koko Ruotsissa. Hän tulee osana järjestelyä myös osakkaaksi Mitan suomalaiseen emoyhtiöön, minkä omistajina on suomalainen pääomasijoittaja Helmet Capital sekä Mitta-konsernin henkilöstö.

Read More

Hovako Oy laajentaa omistuspohjaansa

Emmi Rakkola

Helmet Capitalin kokoama sijoittajaryhmä on yhdessä yhtiön avainhenkilöiden kanssa ostanut Hovako Oy:n, joka on aktiivinen hoivakiinteistöjen suunnittelija ja rakentaja Suomessa. Yhtiön perustaja ja pääomistaja Lauri Vappula jatkaa yhtiön toimitusjohtajana sekä emoyhtiön merkittävänä osakkaana.

Hovako Oy suunnittelee ja rakentaa hoivakoteja hoivaoperaattoreiden tarpeisiin ja hoivarahastojen omistukseen. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Read More

Tiedote koskien Helmetin toimistoa / Announcement about Helmet Office

Emmi Rakkola

Joudumme muuttamaan toimitiloistamme väliaikaisesti IV-remontin alta heinä-ja elokuun ajaksi Spaces Postitaloon (Mannerheiminaukio 1, Helsinki), joten Fredrikinkadun toimistomme ei ole avoinna 25.6.-31.8. Käytössämme ei ole Postitalolla vieraspaikkoja. Tänä aikana meillä on käytettävissämme hyvin rajallinen määrä yhtiömme arkistodokumentaatiota, joten pyydämme ystävällisesti varaamaan erilaisiin selvityspyyntöihin aikaa minimissään viikon. Sähköpostimme ja puhelinnumeromme toimivat kuitenkin normaalisti. Huomioithan, että postiosoitteemme ei muutu.

Read More

Mitta osti Swecon maastotutkimusliiketoiminnan

Emmi Rakkola

Sweco on myynyt Turussa sijaitsevan maastomittaus-, maaperätutkimus- ja maalaboratoriopalveluiden liiketoimintansa Mitta Oy:lle. Kaupan yhteydessä ostajalle siirtyvät vanhoina työntekijöinä viisi tämän liiketoiminnan työntekijää ja liiketoimintaan liittyvät sopimukset sekä toimintaan käytetty kalusto.

Read More